Loading...
28
FEB
SNTTCriteriums: Krokuscriterium


Het voorlaatste criterium en opnieuw een gewone editie met alle ingredi?nten van een gezellig 'vrijdagavondcriterium'. Worden hier kloven gedicht of net uitgediept? De afwezigen zullen het zich zeker beklagen!

10
APR
SNTTCriteriums: Paascriterium


Wie zijn eindklassering in 'de SNTTC' belangrijk vindt, mag deze zesde en laatste manche van de criteriumreeks niet missen. De laatste kans om dit jaar recreatief maar met een competitief kantje je clubleden uit te dagen. De eindwinnaar verwachten we op de BBQ!

25
APR
Clubkampioenschap 2020


Ambitie om je naam te laten vereeuwigen als 'clubkampioen 2020'? Noteer alvast deze datum in je agenda en begin maar te trainen!

16
MEI
SNTTC BBQ 2020


Naar jaarlijkse traditie willen we alle clubleden graag nu al uitnodigen voor de BBQ. Samen genieten van een lekker stukje vlees en goed gezelschap... Een ideale seizoensafsluiter! Meer info volgt!

16
MEI
Jeugduitstap 2020


Waar we naartoe gaan is nog een groot geheim. Maar dat het leuk wordt, dat is een zekerheid. Jeugd van SNTTC, we verwachten jullie allemaal, dus zet deze datum alvast in je agenda (en in die van jullie ouders!).