Loading...
14
DEC
SNTTCriteriums: Dubbelcriterium


Nummer drie in de SNTTC en het eerste specialleke! Zoek jezelf een partner en neem deel aan ons dubbelcriterium! Worden hier de eerste tactische zetten gedaan i.f.v. een eindoverwinning? Inschrijven kan via deze link!

08
FEB
SNTTCriteriums: Wafelcriterium


We zitten over halfweg in de SNTTC en opnieuw is het geen gewone editie. Op dit criterium spelen we hardbat. Wie kan het best overweg met een palet zonder rubbers? Een eindwinnaar moet toch alles kunnen, niet?! Inschrijven kan binnenkort (en breng je supporters mee naar de wafelbak!).

08
FEB
Wafelbak 2020


Noteer alvast deze datum in jullie agenda: onze jaarlijkse wafelbak! Kom genieten van heerlijke Brusselse wafels a volonte! Lees verder...Recreanten en NG-spelers kunnen meedoen aan het wafelbaltornooi, Alle clubleden (jeugdspelers, competitiespelers, G-sporters en recreanten) zijn welkom op de vierde manche van 'de SNTTC'!

Tekst verbergen...


28
FEB
SNTTCriteriums: Krokuscriterium


Het voorlaatste criterium en opnieuw een gewone editie met alle ingredi?nten van een gezellig 'vrijdagavondcriterium'. Worden hier kloven gedicht of net uitgediept? De afwezigen zullen het zich zeker beklagen!

10
APR
SNTTCriteriums: Paascriterium


Wie zijn eindklassering in 'de SNTTC' belangrijk vindt, mag deze zesde en laatste manche van de criteriumreeks niet missen. De laatste kans om dit jaar recreatief maar met een competitief kantje je clubleden uit te dagen. De eindwinnaar verwachten we op de BBQ!

25
APR
Clubkampioenschap 2020


Ambitie om je naam te laten vereeuwigen als 'clubkampioen 2020'? Noteer alvast deze datum in je agenda en begin maar te trainen!

16
MEI
SNTTC BBQ 2020


Naar jaarlijkse traditie willen we alle clubleden graag nu al uitnodigen voor de BBQ. Samen genieten van een lekker stukje vlees en goed gezelschap... Een ideale seizoensafsluiter! Meer info volgt!

16
MEI
Jeugduitstap 2020


Waar we naartoe gaan is nog een groot geheim. Maar dat het leuk wordt, dat is een zekerheid. Jeugd van SNTTC, we verwachten jullie allemaal, dus zet deze datum alvast in je agenda (en in die van jullie ouders!).