Loading...
SNTTC zoekt vrijwilliger om
"Ik moet hier achter de toog echt aan
alles denken" te mompelen


Thirst Manager, Cafetaria Assistent of Barchief of Everything; je mag de aanspreektitel op je naamkaartjes gewoon zelf kiezen. Als je er wil, moet je ze sowieso toch zelf bestellen. Want da's weer typisch. Jij, jij moet echt aan alles denken achter de toog.

Je bent de spil die de cafetaria draaiende houdt, de lijm tussen drankbesteller en dorstlesser, de velcro tussen prestatie en genoegdoening. Je ontvangt de klanten met een glimlach en beheert de kassa en de frigo's met zorg. Je ziet zelf werk of losse eindjes liggen. Je onthoudt drankprijzen en vergeet overuren. Je bent verantwoordelijk genoeg om met een losse sfeer om te kunnen.

Je hebt een diploma. Of je hebt er geen. Maakt ons niet uit. Dat praktisch denkend hoofd op je schouders en die "Opdrinken jongens, we sluiten over 10 minuten"-aanpak van jou is waarom we je zo graag hebben. Je weet hoe een vaatwasser werkt, je weet wat er in een pmd-zak mag en wat niet en kan genoeg Nederlands om een mop te vertellen. Liefst een flauwe.

Elke dag dat je jezelf wil inzetten, red je een dorstige groep tafeltennissers van de uitdroging. Een al bij al sportieve groep pingpongers, van 7 tot 77 jaar, die zich binnenkort afvraagt hoe ze het in godsnaam ooit deden zonder jou. Want jij, jij denkt echt aan alles achter de toog!

Interesse? Stuur een mailtje naar Ann (baltussenann@gmail.com) of naar Petra (callebautpetra@gmail.com)!

Wil je de vacature graag delen? Klik dan hier voor de pdf-versie!
vacaturebarmedewerker.pdf